Dekkleden

Klaassen Doek & Zeil levert havenkleden die worden afgemonteerd op allerlei verschillende knoppen en transportzeilen die volledig om de boot vallen en op spanning worden gezet met elastiek of band in een open zoom.

Havenkleden

De havenkleden kunnen worden geleverd voor bijvoorbeeld speedboten, sloepen en tenders. De havenkleden zorgen voor een goed afgedekte boot in de haven. Tegelijkertijd geeft een havenkleed een mooie professionele uitstraling. De havenkleden worden vaak uitgevoerd in doek, verstevigd aan de binnenzijde. De keuze in doeken, zowel polyester als acryl, is enorm. Omdat er een breed kleurenpalet is, vindt u altijd wel een kleur die bij bekleding of andere details van de boot past. Klaassen Doek & Zeil heeft een groot assortiment knoppen en sluitingen om het kleed op maat af te monteren op bestaande knoppen op uw boot. Uiteraard kan uw nieuwe havenkleed ook op nieuwe knoppen worden afgemonteerd, die dan professioneel op uw boot worden aangebracht. Bij montage van een havenkleed wordt er altijd rekening mee gehouden dat het kleed of zeil water aflopend is.

Transport / winterkleden

Voor het transport en-/of stalling van uw boot, raden wij een kleed of zeil aan dat volledig om de boot valt. Deze kleden zijn voorzien van een open zoom waar een elastiek of een band doorheen loopt die aan de achterzijde op spanning kan worden gezet. Doordat het zeil helemaal om de romp van de boot valt sluit deze helemaal af tegen vuil, water etc.

Mocht u uw boot bijvoorbeeld mee willen nemen op vakantie, dan kan dit kleed nog extra worden verankerd doormiddel van de extra lussen die aan de zijkant bevestigd zijn.

Een transportzeil wordt vrijwel altijd uitgevoerd in PVC, waar ook verschillende opties in zijn. Er zijn bijvoorbeeld verschillende diktes en kwaliteiten PVC verkrijgbaar. Klaassen Doek & Zeil geeft u graag advies voor een winterkleed of transportzeil op maat!

Klaassen Doek & Zeil

  • Klaassen Doek & Zeil
  • Galvanistraat 8
  • 3861 NJ Nijkerk (gld)
  • 033 – 303 7700
  • info@klaassendoekenzeil.nl